U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Vista Azul XXIX
Calle Tramontana, 03189 Orihuela Costa
verkocht

Omschrijving

Vista Azul XXIX bestaat uit mooie, grote appartementen in een rustige urbanisatie, op slechts een korte loopafstand van golf, winkels en voorzieningen.

Er zijn appartement met 2 of 3 slaapkamers beschikbaar met ondergrondse parkeerplaats inbegrepen. Alle woningen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en omvatten vele voordelen, zoals ingebouwde kasten, pre-installatie van airconditioning, een groot privéterras of tuin en penthouses met privé zonneterras en jacuzzi.

Daarnaast heeft elke accommodatie een eigen parkeerplaats en kunnen bewoners volledig gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad en de aangelegde tuinen van het resort, met meer dan 5000m² aan groene zones met zwembaden, een spa met jacuzzi, sauna, fitnessruimte en kinderruimtes.
Villamartin is een snelgroeiende golfgemeenschap die bewoners een overvloed aan voorzieningen en entertainment biedt.

De residentie is ook slechts op vijf minuten van de prachtige stranden van de Orihuela Costa gelegen, waaronder Cabo Roig en La Zenia. Dit gebied is perfect om te genieten van het zonnige klimaat en het warme water.

Het resort ligt ook op slechts enkele minuten van de beroemde golfbaan Villamartin en vele andere populaire golfbanen liggen op slechts een klein eindje rijden.

Het Villamartin-gebied biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder scholen, winkelcentra, restaurants en apotheken – allemaal op korte loopafstand van de residentie.

Vista Azul XXIX ligt op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven San Javier en de stad Alicante en de internationale luchthaven ligt op slechts 50 minuten rijden.


Prijs Type Opp. Slpk. Badk. Tuin / Terras Garage / Plaatsen  

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Pellettieri Real Estate