U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3920 Lommel

Omschrijving

Mooie serviceflat gelegen in het centrum van Lommel

Ligging/Omgeving

Wonen in een serviceflat situeert zich tussen het onafhankelijk wonen "thuis" en het "beschermd wonen" in een woon- en zorgcentrum. Een serviceflat complex bestaat enerzijds uit individuele wooneenheden en anderzijds uit gemeenschappelijke voorzieningen voor dienstverlening waarop men een beroep kan doen. Deze serviceflats zijn gelegen aan het Huis van de Stad in Lommel en kortom overal op wandelafstand vanaf gelegen. Unieke ligging en u kan gezellig vertoeven in het centrum van Lommel. Minimum vereiste is dat de bewoner 60 jaar oud moet zijn!

Beschrijving

Mooi degelijk afgewerkt serviceflat gelegen te Hertog Janplein 63 bus 305 op de derde verdieping. De serviceflat heeft een grote inkomhal die u toegang geeft tot de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer, de keuken en de berging. De badkamer beschikt over een badkamermeubel met lavabo, toilet en een douche. De open woonkamer met volledige ingerichte keuken geeft ook toegang tot het terras. Het terras heeft uitkijk op het Hertog Janplein.
Gemeenschappelijke kosten maandelijks 150 ( = gebruik / onderhoud lift, brandpolis, gemeenschappelijke elektriciteit) De serviceflats zijn voorzien van vloerverwarming op aardgas die de flats verwarmen tot 19°C, indien nodig kan je bij verwarmen met elektrische convectors.

EPC-waarde: E-peil: 254

Vrij vanaf 1 april 2017.

Gesteldheid serviceflat

Serviceflat is beschikbaar na ondertekening huurovereenkomst en betaling van de huurwaarborg.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Pellettieri Real Estate