Helaas, dit pand is verhuurd

3920 Lommel

Mooie serviceflat gelegen in het centrum van Lommel

Ligging/Omgeving

Wonen in een serviceflat situeert zich tussen het onafhankelijk wonen "thuis" en het "beschermd wonen"; beschermd wonen" in een woon- en zorgcentrum. Een serviceflat complex bestaat enerzijds uit individuele wooneenheden en anderzijds uit gemeenschappelijke voorzieningen voor dienstverlening waarop men een beroep kan doen. Deze serviceflats zijn gelegen aan het Huis van de Stad in Lommel en kortom overal op wandelafstand vanaf gelegen. Unieke ligging en u kan gezellig vertoeven in het centrum van Lommel. Minimum vereiste is dat de bewoner 60 jaar oud moet zijn!

Beschrijving

Mooi degelijk afgewerkt serviceflat gelegen te Hertog Janplein 63 bus 207 op de tweede verdieping. De serviceflat heeft een grote inkomhal die u toegang geeft tot de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer, de keuken en de berging. De badkamer beschikt over een badkamermeubel met lavabo, toilet en een douche. De open woonkamer met volledige ingerichte keuken geeft ook toegang tot het terras.
Gemeenschappelijke kosten maandelijks €150 ( = gebruik / onderhoud lift, brandpolis, gemeenschappelijke elektriciteit, gemeenschappelijke verwarming).
De serviceflats zijn voorzien van vloerverwarming op aardgas die de flats verwarmen tot 19°C, indien nodig kan je bij verwarmen met elektrische convectors.

EPC-waarde: E-peil: 177

Vrij vanaf 1 januari 2018. Overleg is mogelijk.

Gesteldheid serviceflat

Serviceflat is beschikbaar na ondertekening huurovereenkomst en betaling van de huurwaarborg.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Pellettieri Real Estate