U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3920 Lommel

Omschrijving

Goed onderhouden ruime hoevewoning met stal te Lutlommel.

Ligging/Omgeving

Heel goed onderhouden rustig gezellig gelegen grote woning vlakbij het centrum, mogelijkheid tot uitoefening van een vrije beroep.

Omschrijving

Een zeer ruim gezellig goed onderhouden woning vlak bij het centrum gelegen te Lutlommel. Op de begane grond bevindt zich een ruime hal met gaderobe, twee ruime slaapkamers, een badkamer, woonkamer, keuken en een bijkeuken. De woonkamer voorzien van een ingebouwde kachel. De keuken is voorzien van alle gebruikelijk apparaten, aansluitend aan de keuken ligt de bijkeuken. Deze geeft toegang naar de verdieping met twee slaapkamers, een keukentje en een toilet met een douche. De oppervlakte hiervan loopt over de gehele woning. De woning wordt verwarmt door een stookolieketel of een houtstookketel in de kelder. Er is mooie aangelegde tuin met een binnenkoer. Los van het huis is er een ruime garage met twee stallen. Aan de voorzijde van het huis heeft u eigen parkeergelegenheid voor ten minste 2 auto’s. Aan de achterzijde is er nog een perceel achterliggende grond.

Gesteldheid woning, goede toestand en instapklaar!

EPC-waarde: 428 kWh/m²
Betreffende hogere EPC waarde, de eigenaar heeft geen facturen bijgehouden van de isolatie die gebruikt is geweest aan de woning. De deskundige hoeft/moet hier dan geen rekening mee houden met het gevolg een hogere resultaat die eigenlijk niet klopt met de werkelijkheid.
Woning is beschikbaar na ondertekening akte en betaling koopsom.
Wg,Gdv,Gvkr,Vv,Vg


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Pellettieri Real Estate