U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Palm Beach
Lomas De Cabo Roig, 03189 Orihuela
verkocht

Omschrijving

Palm Beach II is een fantastisch, modern nieuw wooncomplex bestaande uit 31 villa’s met privé zwembad in de beste buurt van Orihuela, tegenover het beroemde dennenbos van de Dehesa de Campoamor, met een prachtig uitzicht en uitstekende verbindingen met de snelweg en de nabijgelegen steden.

De villa’s zijn gelegen in een bevoorrechte omgeving om te genieten van uw vrije tijd en dicht bij alle voorzieningen op slechts 10 minuten rijden naar: het strand van Campoamor en drie golfbanen met 18 holes (Ramblas, Campoamor en Villamartin).

Bezoek het nabijgelegen winkelcentrum Zenia Boulevard, dit is het grootste open winkelcentrum van Europa met 150 winkels en restaurants.

Geniet van de beste stranden aan de Costa Blanca Zuid, een verscheidenheid aan watersporten, en een breed scala aan restaurants en bars.

Palm Beach is een uitstekende optie voor diegenen die op vakantie willen aan de Costa Blanca en voor diegenen die tijdens het jaar willen genieten van het heerlijke klimaat en de zon van de Costa Blanca.


Prijs Type Opp. Slpk. Badk. Tuin / Terras Garage / Plaatsen  

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Pellettieri Real Estate