U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Paradise Resort
C. Beethoven 10, 03193 san Miguel
verkocht

Omschrijving

San Miguel De Salinas appartementen te koop vanaf €149.900

Modern design complex van 2 en 3-slaapkamer van luxe appartementen voorzien van grote terrassen en een eigen parkeerplaats (binnen of buiten), gelegen in het centrum van San Miguel de Salinas!
San Miguel de Salinas is omgeven door citroen-sinaasappelboomgaarden en dicht bij de stranden van Orihuela Costa. De stad biedt een complete selectie van dagelijkse benodigdheden, zoals supermarkten, bank, apotheken, winkels, bars en restaurants. Binnenlands berglandschappen met vele riviertjes en geulen tot aan de vlakte, ook wel El Liano genoemd, waar de zoutmeren (de Salinas) ook bij aanleunen.
Het pittoresk dorpje San Miquel de Salinas bevindt zich tussen Torrevieja en Pilar de la Horadada. Een 10 minuutjes van de Golf Las Colinas e.a. en een +- 15 minuutjes van de zee.
Lokale wegen verbinden het dorpje met Orihuela, Bigastro, Torrevieja en nog vele andere dorpen.
Beschrijving van het project.
In totaal komen er 165 appartementen, waarvan 30 penthouses! De eerste vrij fase zal 85 eenheden omvatten, verdeeld over 7 verdiepingen.
Een centrale gemeenschappelijke zwembad van +- 200 m2 met gemeenschappelijke voorzieningen zoals de fitnessruimte, tuinen en voor de kleintjes is er een kinderspeelplaats voorzien.
Het appartementengebouw bestaat uit 7 verdiepingen, de appartementen variëren in grootte van 91m2 tot 371m2 inclusief ruime terrassen. Een eigen parkeerplaats is inbegrepen in de prijs bij elke woning en er is een optionele extra berging.
Het interieur van de appartementen bestaat uit een open lounge en eetkamer met openslaande deuren naar het terras, moderne Amerikaanse keuken, grote slaapkamer met en-suite badkamer, nog een tweepersoons slaapkamer, beide slaapkamers met openslaande deuren naar het grote terras en een aparte gastenbadkamer. Op het ruime terras kunt u genieten van ontspanningsruimtes en al-fresco dineren in het heerlijke Spaanse klimaat en er is ook een buitenwasruimte.
De Costa Blanca en zijn microklimaat bieden de hoogste levenskwaliteit in Europa.Het gebied van San Miguel de Salinas is perfect gecommuniceerd met alle diensten, winkelcentra zoals Zenia Boulevard en de luchthavens van Alicante en Murcia. Het is slechts een tiental minuten rijden van de stranden van La Zenia, Cabo Roig, Campoamor en Mil Palmeras.
Koop nu op plan aan lanceringsprijzen, voor eigen genot of als investeringsobject.

Prijzen Paradise Resort:
o Appartement met terras voorzien van 2 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 149,900 €
o Appartement met terras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 179,900 €
o Appartement met tuin voorzien van 2 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 169,900 €
o Appartement met tuin voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 249,900 €

Sommige afbeeldingen kunnen computer-gegenereerde infographics zijn voor illustratieve doeleinden en zijn niet-bindend. Het definitieve ontwerp kan worden gewijzigd.


Prijs Type Opp. Slpk. Badk. Tuin / Terras Garage / Plaatsen  

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Pellettieri Real Estate